Senaste inläggen

Av Marie Bolk - 28 juli 2008 14:24

Så där ja! Nu va det på vippen att en blev religiös igen då!


Måndagsnatten började inte för bra-vaknade av att jag vred mig i plågor pg av den månatliga vampyrveckan. Efter att ha intagit lite droger (går ej att uthärda dylik pina första dan utan piller som påminner om blå/vita gubbar alternativt ja va f..n som helst som man kan va kapabel å komma över utan att åka ner till stan och be om nåt i nåt gathörn...)så somna jag om igen.


-VOFF VAFF MORR YYYYYYLLLLLL VOFF VAFF!

Min första tanke var fylld med en bit hat-bli väckt kl 1030 i sin jungfrusömn där inga plågor finns. Å vem satan hade den äran att avlägga visit?

-KNACK KNACK på dörrn

Jag slet åt mig en handuk-då jag som vanligt sedligt folk vare sig sover i pyjamas eller har händerna på täcket när jag sover.

 Till min stora förvåning står minsann "Kung av Hö" utanför!

"Kung av Hö" har det finaste löspressade hö som jag någonsin skådat! Det luktade nypressat och dammfritt i maj när jag var där å shoppade efter tips av väninna!

-Vill Du ha en balvagn med hö?frågade han vänligt

-OM!?!?

Herrejösses-det måste vart starka piller jag drog i mig i morse, tänkte jag förvirrat där jag stod i badlakans(Om det ändå vart ett badlakan....)svepningen som dålde det värsta.

 Denna änglalika handling kom som en skänk från ovan-då jag försökt några dagar tidigare att brottas med slåtterbalken som jag renoverat så fint som havererade likt en jag vet inte vad-efter 200meter av mycket tjusig klippning! Har ju fått alla reservdelar men inte ids montera ihop dreten än...

Kl 1200 avtalades tid för leverans av det guldströdda gräset. Skulle ju hinna plocka in Saliga-High Stock xx´s barn och barnbarn.

 

Underbar syn när dom kommer galoppandes emot en när man ropar på dom!


Då det varit en underbar värmebölja sista tiden så blir det satans massa (dvs baksidan av myntet) horribla flygfän i luften som älskar blod i alla former. Då jag passat barn och barnbarn sen i torsdags har jag låtit pållarna stå inne på dan för att slippa lida ev blodbrist tills ägarinnan äntrar gårdsplan igen. Pållarna var väldigt glada för detta! Svalt och skönt i stallet och inga blodtörstande varelser!

 Dylik manöver har jag även gjort med mina egna!


Nåväl, prick klockan 1200 kom "Kung av Hö" med den digra leveransen. Sen lastades det av och upp på skullen och hjälp fick jag hela tiden med detta!!!Tack o tack o tack!Sååååå snällt!

 Efter betalning och kaffe och kaka rullade "Kung av Hö" hemåt och jag stod kvar i ett lyckorus.....

 

Ser ni hur det skimrar av guld....?!? Jasså-nähä?!?

MEN DET GÖR JAG...... ;-)


På Återhörsel!

Eiram-i sjunde himlen


 


ANNONS
Av Marie Bolk - 20 juli 2008 14:54

Har varit å arbetat i Skåne Onsdag till Söndag. Det var himmla roligt!

Tack alla Ni som kommer fram och tycker om det man plitat ihop-det värmer och ger ny kraft för att kunna arbeta!!!!

Satt i montern för Min Häst (mitt arbete alltså) på Falsterbo Horse Show

Här har vi jagat ut Mulle ur montern för att leta barn!


Tittade lite på tävlingarna oxå-mest dressyren-den var närmast-och på väg till kaffeståndet. Och på framridningen...tycker nog personligen inte det såg så grannt ut många gånger...men ja ja-vad är en bal på slottet....?


 

Lite klinics hann jag se oxå. Hade glömt kameran i bilen på Bent Branderups klinic. Synd...hade verkligen velat ha ett kort på Marius Schneider(elev till Bent)på sin pålle med vidhängade pippi(typ falk..?) på handen i en Terre a terre. Fick dock med mig kameran vid andra tillfällen!Här ser ni Julio Borba med en Lusitanohingst i en corbette!


Under nätterna har jag bott på världens mysigaste gård som har Bed & Breakfast-nämligen Trolleberg!

 

Ingången till där jag bodde!

 

Kameran vriden åt vänster-här ser ni enbit av stallet!!!SÅÅÅ mysigt!!!!

................

 Här har ni världens mysigaste Sankt Bernard- Bertil-den oemotståndlige!

Hans kompis hette Buster och va en labbe och givetvis oxå hur go som helst!

 Där fanns oxå några fina hästar! Bla fem stycken med i princip samma färg och tecken-svarta med bläs!

 Och sist men inte minst några katter och en tupp!

tom gödselstan var mysig! Tack så mycket för en supertrevlig vistelse hos Layout P med familj på Trolleberg!!!


ULLEBULL PÅ VIFT

Träffade även Ullebull som va på semester nere i Skåne med karslok och vidhängande barn. En kväll hängde jag med till hennes husvagn där satt vi å tjöta och hade trevligt! Sen släpa hon med mig ner till stranden för en strandpromenad! Å va härligt det va!

 

Alltid lika glad Ullebull!!!


Innan jag äntrade kampingen tillsammmans med Ullebull så stötte vi å¨en dam som hade fått lite problem med sin Volvo....så där kom jag med min SAAB och lät den stackars kvinnan slippa ringa vägassistans...

Ullebull garvade och sa till kvinnan

-Ho ho Du skulle sett hennen när hon låg i finstassen under vår bil påväg hem från Scandinavium och monterade dragögla, hi hi

 Vid närmare eftertanke så kanske jag borde starta eget "Eiram-Road Assistance"

 Hemfärden stannades det på hemvägen för fika med Ulle och c/o. Dom finta mig så jag blåste om dom med en hiskelig fart som sluta med att jag fick vänta i 45min vid ett Gyllene Måsen hak. Dom hade problem med "Vobblern"-eller den KTE vagnen som dom uttryckte sig om husvgnen! (Den hade regnr KTE om nu nån har en felvinklad fantasi..)


Nåväl- Nu är jag hemma på Dal igen från Snapphane-County och det är ju verkligen så...Borta bra!!!Men hemma Bäst....!


På Återhörsel

;-) Eiram-Globetrottern

ANNONS
Av Marie Bolk - 13 juli 2008 14:57

 Alla har vi nog vart på nån husvagnssemester nån gång...Jag har vart på nåt mycke värre och roligare!

 Hertiginnan Ryrvik hade shoppat sin dröm som hon hittat på nätet...det Norska nätet!

 Då undertecknad blev exalterad över Ryrvikskans fynd bönades det och bads om att får va sällskaps dam över de norska vidderna.

 Även Sopemadingen tillfrågades.

Det här skulle bli ett äventyr sällan skådat!

Här kommer lite bilder från trippen!


 

Galna botaniker-resesällskapet

 

Vy från hotellet...

 

pissepaus

 

Drömpållen blev befriad från denna utsikt...

 

I Bergakongens Sal.....


Skall skriva mer om denna fantastiska resa...

På Återhörsel

Eiram-som inte riktigt har hämtat sig än från denna resa...Av Marie Bolk - 5 juli 2008 13:15

Jaha....i år fick jag för mig att jag skulle ta in hö på egen hand till dom små pållarna....

 Då mina jalen(rsv=åkrar) inte är minutiöst skötta så kom jag fram till att det får bli som det blir. Jag slår ner det som växt och så får det va bra med det...


NÖDÅR?

 Om det bara hade växt...Sopemadingen säger att vårt Gods är placerat i zon 12 (Hon själv bor i zon 1 förstås..;-) och det ligger nog nåt i va ho säger. Det va mäst bös av alla de former som jag slog ner med vår suveräna slåtterbalk. Efter en dags klippande fick jag "det-växer-bara-giftiga-växter-och-jag-kommer-förgifta-mina-hästar"sjukan, för jag insåg till min fasa att timotej var synnerligen ovanligt förekommande på jalet.

Då fotografen satt i traktorn i en hel vecka och inte kunde fota så fick det bli en bild från 2006...så här mycket hö va det INTE på jalet i år.


DÖD OCH ELÄNDE

 Så jag slutade att slå, efter att jag sicksackat runt växter som såg ut som fulländade arsenikbuskar, och tröttnat på att va halvt hysterisk över att jag kanske råkat slå så nåt gift kommit med...Det blev inte bättre av att jag telefonkonsulterade Sopemadingen som likt KrösaMaja i Emil skrämde mig till halvt vanvett-och påminde mig om när jag koka nässelsoppa till mig och min Gubbe, på nåt vi inte kunnat fastställa artbestämningen på. För inte va det då nässlor....

-Det va ju bara tur ni överlevde...sa Sopemadingen

 Som tur var kom Fru Näverdrag och uppmuntrade mig och fnissade lite över mitt sicksackkörande som hon inte kunde missa när hon titta på åkern.

-Hur har Du kunnat väja för alla dom där..?Du måste ha tokstirrat i gräset när du körde! Hi Hi! Och dom där är ju inte giftiga ens!

-Om....sa jag och stirrrade på mitt, mycket märkligt, formerade jale

-Jag har råkat köpa dubbel uppsättning av Flora så Du ska få en av mig!

Fru Näverdrag va oxå rädd för å förgifta sin pållar-för ho hadde gett sig på samma företag som jag....

Snacka om tröstande ord!

 Natta traktorn och la mig å läste Flora. Då jag insåg att jag har grav blomdysleksi alternativt floraanalfabet.

 Lyckades lokalisera timotej och smörblomma. Det ena för jag vet hur det ser ut-men inte gick å finna på åkern, det andra för jag vet hur det ser ut-och fanns tämligen omfattande mängd på åkern.

 Resten...det va ingen ide...växterna bara roterade i huvet på mig. Gav upp det där med klipperiet, och kommenderade Gubben till att växla redskap på FIAT 4Wd.


ANDRA SIDAN AV BONNERIET

 Så nästa dag gick i hövändningensläggningens tecken.

Det gick sjitbra, förutom att det blev många ihopkörningar för att få en enda sträng-dvs mycket diesel för ingen ting. Det va minst sagt väldigt lite sk hö(bös) att stränga. Men ja.. ja

Då jag lugnat mig med dom giftiga tankarna tänkte jag att jag får slå lite till och Gubben kommenderades att byta redskap igen.


SÅ VA DET kLIPPT IGEN

 Det krångla en del med klippen denhär gången. Gräs fastna och gud vet va som fastna. Efter ett par timmars hopp in och ut ur FIAT 4Wd small det till där bak.

-Helvetes-jävla-dret osv osv

Insåg till min fasa att klippen va helt kaputt-åtminstone för ett par dagar framöver-och det skulle gå åt helvete med mina pållars mat.

 Men jag fann på råd/tog mod till mig.

Då både jag och Fru Näverdrag vill köra "the old faishon style" för å ta in pållematen för bästa resultat, hade hon konsulterat "Jägare G" för att slå sitt gärde. Så jag ringde dit-och snäll och go som "Jägare G" e så lånade han vänligt ut sin slåtterbalk till mig(detta trots att jag pajat en redan)

 Fiat 4Wd och jag begav oss på Harens högsta växel bort mot Näverdrag.

Väl framme så inser jag att hans klipp inte passar på vår "morderna" FIAT

-Helvetes-jävla-dret. mumlade jag återigen för mig själv

-Ta givetvis min traktor OCH klippen, säger "Jägare G" likt en ängel sänt från de vackraste ängar

-Ska blli djupt religör i mitt nästa liv, sa jag och bugade och bockade likt värsta nunnan.

Fullständigt skakis över att jag nu skulle få äran(och antagligen hamna  helvetet) att köra sönder Jägare G´s klipp OCH traktor tvingade jag med mig den stackars Jägare G hem för förevisning av handavande med prylarna.

 Jag insåg hur vården varit på mina egna grejor när jag såg hans balk(ni med taskig fantasi-gör er icke besvär) gnistra i solskenet.

 Detta förklarade enkelt hur hans balk fungerade år från år och min inte gjorde det.

 Det hela avlöpte med elegans med det för dagen lånade ekipaget.

Stolt åtelämnade jag ekipaget utan en minsta skråma. Fantastisk känsla!


TULLE PÅ RULLE

 Gubben kommenderades att åter växla till strängläggarn den kvällen.

Det strängades för fullt med varierande resultat...Dagen började lida mot sitt slut

 -Ett gärde kvar efter dethär, hann jag tänka när jag lyckades med  bedriften att snudda med vändarn i staketet. Denna manöver resulterade i att hela undertrån rullades upp likt på en trårulle på vändarn.

- Helvetes-jävla-DRET!

Klippa klippa klippa och helvetesjävladret-bara tre varv kvar och sattyget går inte å få loss!

 Jag gav upp och la ner det där med att stränga mer hö.

På kvällen skulle Gubben hjälpa mig å byta redskap-denna gång till den nyinförskaffade löspressen. Vi fick den att pressa fint efter en del slit...

 Sopemadingen fick konsulteras och kraftöverföringsaxel fick lånas och monteras.

La mig i sängen vid 0100, började känna av att jag va schleten, med orden

-Får sjita idet där sista jalet-det är ju ändå inte så stort....


PRESSTID

Följande dag pressades det så balarna yrde. Tills det sa pang igen....

-Helvetes-JÄVLA-DRET!

Pressaset släpades slokörat hem te gårdsplan och efter lite undersökning konstaterades lagerhaveri och förskjutning av pickupen. Insåg att det fanns bot för pressen men inte idag....


LJUSET I TUNNELN

 Ut ur logen släpades HONDA och spänndes för släpkärran. Härskulle köras in hö på logen...

 Då jag gjort samma manöver med hårdpressat hö en gång anno2005 så insåg jag att det skulle gå fin fint även med löspress, med lite surrningsrep och tålamod. HONDA sviker aldrig-hon går som en klocka!

 In lagom te kvällskvesten med alltihop på skullen.

Ska väl tilllägga att "PlastarMatte" dagen innan oxå var på gärdet och härjat och svorit över hobbybinnmoran som inte kunnat sränga det obefintliga böset på gärdet i nog tjocka strängar.

-Lovar och svär att jag skall bättra mig tills nästa gång! sa jag 45 små miniufoägg senare/rikare när han trött och tämligen dolt förbannad gled hem i sin skönhet till traktor med miniufokläckningsapparaten på släp.


ÄGGPLOCKNING

 Nästa dag kom min älskade Far mig till undsättning. Nu skulle alla miniufoägg plockas in.

 Till min förtjusning insåg jag att dom verkade väga betydligt mer än jag inbillat mig! Min Far var inte lika förtjust. Det är tur han har en stark dotter som kunde ge han ett handtag....

 Jag ska inte glömma min kära Gubbe som hjälpt mig på "fritiden" oxå. han va allt me denna dan oxå och hjälpte till med staplingen av miniufoäggen.

 

Sån här liten söt äggsamling blev det!


-Phu...då va en färdig då, suckade jag när Silvermersan med Mor och Far försvann i böja.

-Om det inte vart för detdär satan sista gärdet som bara är vänt en gång för nåra dar sen....

 Mina lystna blickar vändes mot den gröna färgförändringen mellan hagena på andra sidan Långebo river


DEN SISTE IDIOTEN ÄR INTE FÖDD ÄN-ELLER ÄR DEN DET?

Hmmmmm

Hmmmm

-Äsch, jag drar dit å kollar hur det verkar.

Räfsa och grep lastades på släpkärran med HONDA förspänd.

 Äntrade gärdet och började rafsa lite i stråna på backen.

-Hmmmm...det ser fint ut detta höt...riktigt fint....

Blickade upp mot himlen och insåg att skulle jag göra nåt så får det bli nu-eller aldrig! Jag hade en medtävlare....

 REGNET!

Så jag börja kratta....

-Jag MÅSTE ha nån skruv lös,tänkte jag stilla, medans armarna gick som itrans.

 När jag fått ihopräfsat en tredjedel av jalet så insåg jag att min medtävlare nog skulle vinna...

 Grannar konsulterades och tillslut fick jag tag i en superdräng från Brokeback. Han hade långa effektiva armar och en glad uppsyn. Han va garanterat ängel nummer två efter Jägare G.

 Gubben kom oxå det sista ut på jalet.

Vid det här laget hade även Grålle-V6 spänts för hästebölan och tvingats ut på jalet.


SEGERNS TRIUMF

 En timme innan min medtävlare så vart allt klart! JAG VANN! Inne på logen och allt.

Då sa min Gubbe-med tanke på det magra skörderesultatet allt slit till trots...

-Tänk om Du hade vetat att pållarna klarat sig på detta hela året....

-Frrrrrrrrääääääässssssssssss, sa jag moloket.

Glädjedödare...

Nåja...jag har en plan!


På Återhörsel!

Eiram-som inte gett upp än!


Av Marie Bolk - 23 juni 2008 18:56

 

Bilden tagen 0500 på midsommardagen... 

Jaha...så överlevde man i år igen...

Med havererad planering-men ack så trevligt vi hade!

Sopemadingen med Gubbe kom på visit till Godset för tilltugg och drycker i glada vänners sällskap. det hela avlöpte under trevliga former och lite senare på kvällen fick vi SMS från grannarna bortanför gärdet...

 -Ni är välkommna hit, om ni vill!

Trevligt,trevligt så vi glufsa i oss de sista jordgubbarna och knata iväg längs vägen...

 

 Borta hos Grannarna va det fullt party och vi va inte sena att parta vi heller...Det buggades och tjötades-musiken var varierad och bra-folket glada och lustiga! Perfekt party...Så till den milda grad att det blev manfall på manfall och tillslut kom vi som va kvar på att klockan va lite mycket...

 Så det knatades hemåt, med betydligt vidare cirklar än vid ankomsten...

 

Sopemadingens Gubbe hade vart förståndig och knatat grusvägen ett ex antal timmar tidigare....

 

-Mycket märkligt kroppsspråk di har...störa morgonfriden på detta sätt! verkade Maja tänka när vi hasade förbi på mörakvesten...


DAGEN EFTER

...No Comments...
På Återhörsel från Eiram-som faktiskt har samma midsommarklänning sen1991 och givetvis med passande krans på huvet!
Av Marie Bolk - 23 juni 2008 18:24

Sätter in en liten härlig bild på en som har midsommar hela tiden...

"Pappa" Niklas gillar nämligen mat...go mat och möe mat ska det va!

Som tur är håller han sig bara till att dricka vatten (utan minsta procent i ;-)

Bilden är tagen för ett par veckor...och kilo sedan...han e ännu rundare och goare nu! Det är tur vi har Niklas som håller hyfs på småttingarna även huliganerna även kallade.


Niklas försöker nog hålla koll så det inte badas för mycket i vatten karet, men tyvärr så tyckte jag att "badandet" blev lite för mycket, så nu står där en bastant 1kubiks galvat stadigt badkar i stället.

Med stort tack vare Majas-fd ägares-stackars-sambo som blev lovad utfodring med bulle och kaffe bara han hjälpte mig att flytta ovan nämnda kar sisådär 50 meter genom gräset....

 Han ångrade nog bittert att han nappa på lockbetet. Och jag skämdes-för jag mindes inte att det va så jä...la tungt. Efter ihärdigt slit och släp och mången hämta-andan-paus var det på plats. Står nog i evig tacksamhetsskuld till den mannen....


 Måste säga att det var hur kul som helst när Majas "Mamma" med sambo kom å hälsa på mig i Torsdags! Dom var som tur nöjda med vad dom såg och var glada för att Maja hade fått det så bra. Å vad det värmer å höra sånt!!!

Tyvärr klanta sig lilla jag och fick inte taget ett endaste littet kort på högtidsdagen, men "Mamma"Lena hade med sig en bild på Maja när hon var föl!!! Va roligt det va å få!

Visst är hon söt!

I bakgrunden skymtar Majas mor Granum Stjerna.


Det har varit en underbar försommar ju!Varmt å skönt,men givetvis nu lagom till höskörden så blir det taskit väder....vi som shoppat höpress och allt!

Nåja...det löser väl sig. det har vart för dålig höjd på vallen så det hade ju knappt gått å ta med "Super Stig"(vår lilla gräsklippare) men nu..om det blir tork nästa vecka, ja DÅ ska det slås....


På Återhörsel Eiram-som oxå borde hålla sig till bara vatten-läs nästa inlägg...


Av Marie Bolk - 11 juni 2008 20:48

Ja målat har jag gjort, så armen e aldeles slapp!

Tyvärr får ni i dag bara se första delen efter att målarjävulen satt klorna i mig.

 

Dvs del ett:Paddockstaket målat vitt!


Men det har målats mycket mer än så, bilder på detta kommer nån dag!

Måste säga att jag är väldans nöjd med mig själv!

Snart är det bara huset kvar...hoppas inte den lille målarjävulen flyger iväg innan dess........


KNOTT OCH JÄVULSKAP

Det finns fler en jävlar....Jävulsknott till exempel. Fy satan va dom förstör fina sommarkvällar! Men mina små pållar har klarat sig förhållandevis bra! kan bero på alla bekämpningsmedel som dom tvunget måste sprayas med!

Lilla Maja syns knappt i knottmolnet.


VISIT ULLEBULL

Har även varit och införskaffat mig ny vacker höna! Bild på henne kommer oxå inom kort! Black Molly ska hon heta-gissa färgen på henne....?

Passa på, när man ändå va i krokarna av den stora Dalslandsmetropolen-Mellerud att avlägga visit hos Ullebull. Tänkte faktiskt anmäla henne till "Bonde söker fru" i år, men jag avaktar med det lite...Antar att hon hade dränkts i beundrar brev och jag vill gärna att hon ska ha hälsan i minst 50 år till;-) Det är verkligen underbart hos Bondmoran Ullebull. Vilken ruskit gullig liten gård! Hennes trogna djur fanns som vanligt vid hennes sida.

 

På bilden ser ni lille Lobben,blott 184cm i mankhöjd....


PARTY PARTY

är ju inte av gårdsplan allt för ofta, men vi blev bjudna på fest hos Leffeponken med sambo. Då flitens lampa skulle lysa dagen efter, med träning på Ängens gård för Birgitta Järnåker så blidde det lugnt för chauffören i alla fall.....

 

Gissa vem som va chaufför....?


UNDERBARA VÄRME!

Underligt nog så blir jag som en duracellkanin så fort det blir varmt. får hur mycket överskotts energi som helst, och har jäv...it svårt å somna på kvällarna-vilket i sin tur betyder något fördröjd uppgång på möran tyvärr....

Men ja ja, man kan ju inte få allt här i världen...

 

Här är en som värmen fått motsatt effekt på....


FJUTTSKUR-Avbrott på torrperioden

Idag kom första regnskuren som jag sett på en månad tror jag...om det inte e för ännu längre sen-men det vaväl bara en rejäl Wakeupcall för Jävulsknotten....


Å HIMLEN FÄRGADES RÖD

När det blir såna där väderomslag kan man få se granna solnedgångar i spektakulära färger...

 

Här är sen i måndags om jag inte minns fel...


Nä nu får jag kramp i fingrarna så tack och hej så länge

och På Återhörsel!


Eiram-med duracellbatterierna


Av Marie Bolk - 24 maj 2008 00:02

HEKTISK NATT OXÅ 

Så var äntligen den långa väntan över...Min älskade gamla tant High Stock xx  dotter Scheherazade Nor födde en liten dotter starx efter kl 0200 i natt!!!Pappa är den snygge Callahan!

 

Miss Trouble skall hon heta så vitt jag vet. (Detta efter att ha diat på alla ställen-förutom där hon skulle- på sin mor under ett antal timmar.)

Det här med diandet var ju ett måste, kanske hade hon och hennes mor rett ut det själva tillslut-men vi människor vågar inte chansa på sånt, eftersom den väna lilla underbara varelse kan ju vålla lite problem för sig själv dådå...råmjölk ska man ha inom max tre timmar, och det hängde verkligen på gärdesgårn! Den lilla hade nämligen helt andra åsikter än vi människor, som på alla möjliga och omöjliga vis försökte få henne att dia, den lillas mamma hade desssutom en tredje uppfattning...

Men allt gick bra tillslut och både mamma föl och människor mår bra nu!


NYKOMLING

eftersom Räkan fart hem till sina egna domäner igen, så blev lille Tyko själv med farbror Niklas, vilket funka bra i och för sig.

 

Men inget går ju upp mot en jämbördig lekkompis! Irco Zäta heter den nye polarn!


PETIT FOTOMODELS

Efter ett uppdrag för mitt jobb på Min Häst så plåtades ungefär 1000 bilder med en bångstyrig kamera-som levde sitt eget liv. Ryrvikskan ömsom svor ömsom tjoade för att få uppmärksamhet från de två ej rutinerade modellerna, men det blev några riktiga superbilder tillslut. Här är en av dom!

 

Sixpack och jag försökte oss oxå på lite modellande, men det gick så där...;-))

 

Nu e jag så drettrött efter denna dag så nu ska jag gå och lägga mig!

GO NATT!! 


På Återhörsel

Eiram-som nästan blivit styvmormor


Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Du känner mig i största allmänhet
 Du känner mig pg av hästar
 Du har inte en aning om vem jag e
 Du vet vem jag e, men känner mig inte
 Du känner mig pg av bilar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Eiram med Blogkeen
Följ Eiram med Bloglovin'

MIN GÄSTBOK


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se