Senaste inläggen

Av Marie Bolk - 12 juli 2007 21:19

-Ahaaa!!!!Jag fattar galoppen-fattar inte att ho ska va så inkonsekvent där uppe!!! säger High Stock xx


UPPRIKTIGT TALAT...

Det har vart en tuff sista 1 1/2 vecka. Men nu har man vart i riktbänk och med hjälp av lite knyck och knäck och en mini portopower så va det värsta avhjälpt. Ett revben hade knöpplat sig och hamnat i fel läge och detta orsakade i sin tur det bedrövliga krampandet i högerarmen. Det riktades även upp lite ben, så nu ska en väl va hyfsat rak igen. Sixpack verkade faktiskt som han tyckte att jag va litte trevligare att konka runt på, nu hade "hon där uppe" lite mer pejling på hur man skulle sitta. Han har nämligen sista tiden lite fint påpekat (genom att orma sig i höger varv)att jag inte vart riktigt som jag ska...

 Ja, å min kära High Stock xx...hon tycker ju ändå bara att jag gör för mycket hela tiden...så rak eller inte, hon tänker nog bara "Sitt still för bövelen, så sköter jag resten!"


MITT KALL

 Men det bästa av allt e att jag kan arbeta igen! Det ä så satans hemskt när man bara halkar efter hela tiden av olika randiga och rutiga orsaker. Frustrationen över att aldrig komma i kapp är bedrövlig! Men någon gång...

Då jävlar!


PANSARVAGN

Häromdagen anlände den av både oss,miljökontoret och EU efterlängtade...

...pansarvagnen!

Den har troligtvis blivit beskjuten av nån annan stridvagn under andra världskriget, för en kan på ett flertal ställen se rakt igenom. Jag vet att varken miljökontoret eller EU gillar detta, så jag har satt min älskade Gubbe på att försöka operera den krigsskadade. Sedan misstänker jag att jag får åka å köpa ny kammo-färg så att den inte syns så väl. (Det vore ju dumt om den blev beskjuten igen. Sedan kan han dyka upp! Den lede FI !!!(Fi=EU-representanterna som skulle bli dretglaá om dom slapp betala ut nån procent eller två på bidraget för att dom inte tror på att gödselbingen på utedasset även tjänar stallet...)


(V8)idriga DRÖMMAR

Min kära Gubbe har gått å blitt kär! Men jag tycket faktiskt att man inte ska va otrogen så där hur som helst. -Se men inte röra, tycker jag-HAN tycker;-Vill HAAAA!

 Min Gubbe vill nämligen ha en starkare arbetshäst. Jag tycker den gamle vanlige slöe MISCHUBISCHI duger gött, men min Gubbe vill ha en STOOOR STARK nästan ny,jämt inkörd! HEMI heter eländet, och det va både Dodge och RAM i stamtavla på´n.

  Vet ej hur jag ska göra, vill ju inte krossa hans drömmar, önska jag kunde uppfylla dom...men den där HEMI tror jag dricker så förfärligt mycke...brunn kanske sinar, och den vill en ju inte borra om, för det kosta en jäklans massa kuler!


PLASTMAMMA

 Häromdagen blev en plast mamma igen då Gubbens dotter kom hem från långväga resa, nordpolen eller polcirkeln nånstans hade ho vart!

 fast en känner sig inte så mycket som en plastmorsa, snarare som en åldersstigen kompis. Vi har haft görsköj!

 Hon har bla blivit tillfälligt anställd som beridare på anläggningen, då frun har blivit beskaffad med en sk Dinky-Toy kropp och har således behövt hjälp att hålla igång de ädla springarna! Detta arbete sköter hon galant så det blir nog fortsatt anställning!

 Idag har plastdottra fotat mig, och filmat (gud förbarme så lustig en ser ut på film...) Och i morgon ska jag fota henne, (och filma när hon rider-så hon ser va duktig hon är!)

 Idag va hon (jag skulle oxå-men jag fick joba i stället!) å kolla på Ostindiefararn med mina kära föräldrar! Det va tydligen väldigt intressant!

 Jag var dretsur för jag missa, men en får passa på å jobba medans tygen håller!


 MJUKMEDEL

 I morgon ska en få massage, det ska bli som grädde på moset kan en säga!

Tänk om en kunde få Just-In-Time massage så fort en behövde. Jag skulle må som en KUNG då! (Nåja, drottning kanske i mitt fall...)

 Jag menar, Just-In-Time metoden är ju populär nu för tiden, så känn Er manade ni som funderar på att sadla om, kanske ett framtidyrke; JUSTINTIMEMASSÖR!


Näee nu örker jag inte skrive mer, vill ju inte ha musarm eller pekfingervalskolera eller nån annan intermittent åkomma.


På Återhörsel!


EIRAM:))


 


ANNONS
Av Marie Bolk - 9 juli 2007 16:28

Vill bara visa vilket fantastiskt sommarväder vi har. I morgon ska jag till kiropraktorn, så sen ska här bloggas och jobbas efter hon förhoppningsvis rett ut mitt ihoptrasslade skelett!

På återhörsel om några dagar!

Eiram:))

ANNONS
Av Marie Bolk - 8 juli 2007 22:49

Om någon nu undrar varför jag inte skrivit på ett tag beror det på mitt högra skulderblad troligen trasslat ihop sig med ett revben, som gör att min arm e ofruktbar i vissa lägen...Det känns så i alla fall, det är något bättre nu men jag orkar inte skriva så mycket mer än detta. På återhörsel så snart det går att sitta mer än 2min över tangentbordet!Kiropraktor nästa anhalt!

Eiram:[

Av Marie Bolk - 4 juli 2007 16:38

Jahapp, så att en här vid dumburken igen...kände pressen-hörde via omvägar att jag ej vart så flitig med bloggandet som varit önskvärt...Mja ibland måste en jobba med seriösare grejer också.Och tidsoptimist som jag är så råkar jag inte va klar med serien jag lovat anlända med till min stackars tålmodiga redaktör i måndags...jag sitter å filar på den fortfarande....Fy skäms på mig och min taskiga tidsuppfattning. Men jag e på upploppet nu i alla fall.


Igår hade jag prominent besök från Dal. Ulle Bull kom nedhasandes på eftermiddan hit till gårn. Vi hann med ett flertal saker, bla hämta ut ny mobilteflon åt UlleBull, fylla våra magar med gormetkäk från "Gyllene måsen" åka på shoppingrunda till Willys och införskaffa

morotsproviant, fejkmusar, majsolja mm Sedan styrdes V6an mot Ann-Louise för att hämta min hjälm som jag dementat mig med att lämna kvar i hennes bil.

Av Marie Bolk - 1 juli 2007 22:22

Så har ytterligare en dag förflutit.Jag skall aldeles strax dra täcket över huvet, stränga order från mitt andra jag. Jag ska upp tidit te möran då jag ska med ut på ponnyhämtarresa med Ann-Louise-The Collector. Men nu påstår hon att det är sista hästen hon shoppar! Ja, det får tiden utvisa hur mycket substans det är i det påståendet. Men denna resa ska jag välan nämna nåra ord om nån annan dag.

 Men min stackars Gubbe skall ha en eloge. Han har låtit flitens lampa lysa hela dagen. Det har varit diverse pul med diverse saker, bla annat med vår extremt ålderstigna åkgräsklippare-Super Stig. Super Stig har en benägenhet att gå sönder titt som tätt, faktiskt händer det något till 99% varje gång man avser att ansa parken runt residenset. Mången svordom ahr fällts i Super Stigs närhet och även bakom ryggen på han. Det är ju allt från hjul som lossnar till remmar som ryker av. Nu råkade det va bakaxeln som hade fallit för ålderstrecket. Fram med svetsen för att steloperera helv...tet. Bar å åk igen! Super Stig tog sig fram som en riktig cross country klippare ett bra tag innan det va färdigt igen. Den här gången tappade min kära Gubbe tålamodet och Super Stig fick en stålhätta i sidan och fula ord haglade över honom. Fram med svetsen igen,-För det va nog själva f..n om det inte skulle gå å klippa klart den här gången..heller! Det var prat på att gräva ned Super Stig med hjälp av Grävis, men efter att Grävis fått sig en motortvätt(För Grävis mår inte heller riktigt bra för tillfället-nån lungsot av nåt slag, så han ska in på verksta och då måste man ju se proper ut)så fick sig Super Stig en omgång till. Den här gången tog undertecknad över det helsvetsade fordonet och körde faktiskt utan mer problem i hela 30 minuter och kunde sedan faktiskt åka å ställa Super Stig i sitt ...ehum garage. Nu e det inte så att jag vill säga att Super stig inte krånglar med mig, för det har han gjort sådär 99%av gångerna jag kört oxå...Fast jag kör inte så ofta som jag borde...Min älskade Gubbe e allt en riktig klippa.


VACKER SOMMARKVÄLL

 Faktiskt hanterbart med knott idag med! Fotade lite på dom små pållarna medan jag väntade på att High Stock xx skulle äta upp. Sen fota jag litte te, High Stock xx skulle vara med oxå ju!

Nä nu e det läggdags!Gonatt!

På återhörsel!

Eiram;))


Av Marie Bolk - 30 juni 2007 15:46

MANFALL

Jahapp, så var det dags för det månatliga eventet, träning för AkademCarin!Det är alltid lika kul att se alla ekipage, och hur dom utvecklat sig sen sist. Vi va inte så många som vi brukar, då det blivit lite manfall.

 Den lilla goa fuxen Conga som hyrt in sig i sin 1:a med kokvrå på Stall Långebo, skulle nämligen flytta till ett ny hyreslägenhet (oxå 1:med kokvrå) idag . Bedrövligt ledsamt tycker jag, då jag även hennes ägare JennyPenny var en riktig klippa. Alltid go och rar och otroligt hjälpsam. Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka henne för allt hon gjort och ställt upp, men det kan i allafall vara på sin plats att säga:TACK JENNYPENNY FÖR ALLT!Vi ALLA, folk som fä, i Långebo kommer att sakna dig ska du veta!Jäklit mycket oxå....Men självklart hoppas jag ju att ni kommer trivas på det nya stället, annars får ni komma tillbaka-Jag fixar plats!!!


STÖRTKRUKA-EN UNDERSKATTAD PRYL

 Tyvärr hände oxå en liten incident innan lastningen av Conga. den rara Sara höll på att bli huvudet kortare men undkom bara med ett horn i pannan(Tro mig RaraSara-det kommer bli ett horn där,i allafall några dagar framöver!)En av Congas hovar råkade placeras i RaraSaras huvud, när RaraSara skulle vara så hygglo och montera transportskydd. Det slutade med att det fick struntas i transportskydd-Conga var ju ändå inte in-the-mood för dylika tingestar...

Denna incident fick oss åskådare(och även antagligen RaraSara) att fundera på om man faktiskt EGENTLIGEN borde ha störtkrukan på,även när man bara ska pyssla med hästen...Det är ju faktiskt så krasst att det är en grisblink från godnatt, om man skulle råka ha turen på fel sida...

Tillslut kom en något motsträvig Conga in i Transportlådan, och det bar iväg mot nya äventyr!


DEN AKADEMISKA KVARTEN

Den akademiska kvarten är en halvtimme lång när man e på kurs. Tyvärr var ju undertecknad lite vimsig idag(oxå...), med hästar,bilar, transporter och folk  över hela gårdsplan och även bakom laggårn. Då har undertecknad problem med fokuseringen, så jag missade att se på de andra ekipagen som gled runt i den sk kärring-sandlådan. Men det var ingen som såg ledsen ut efter sitt träningspass, så de va nog nöjda!(Och det jag såg-såg verkligen trevligt ut!)

 Jag själv tränade med både Herr och Fru Häst.

Fru Häst,dvs min kära supertant High Stock xx var riktigt trevlig. Som vanligt gjorde jag för mycket i slutorna (som vi körde för hand)och jag fick som vanligt i läxa att göra mindre. Hu, jag känner att det e som å "Walk the Line...i sytrådsformat. En liten pytte-okontrollerd rörelse så blir det totalhaveri!

Så öva vi på galoppfattning. Då min lilla räsertant går på högoktanit bränsletillskott, så händer det väldigt mycket när det händer, särskilt när det blir fel. Men idag blev det åtminstone inget kosack-stuk i galoppen(dvs-undertecknad hängde INTE-halvägs ner i marken,på ena sidan av hästen, med i princip, markkänning.) Men jag fick uppleva en OOOTROOOLIG grej! Jag fick i en galoppfattning, känna att ytter bakben tryckte ner och ifrån marken och lyfte hela OSS!!!!Det e änna så en kan bli religiös av sånt! Tänk att man kan bli så göörlycklig av ETT, utav hundratals steg, som görs på ett träningspass!!!Ibland älskar man sin häst så man skulle vilja äta upp den...öhhh?!

 Sixpack och jag är inne i traggel-finlir-samma-saker-gång på gång. Låter kanske SJITtråkit, men det är det faktiskt inte...Vi får hålla på med tempoväxlingar,kortningar och längningar,öppnor och slutor, fram och tillbaka, kors och tvärs, hit och dit och bak å fram i skritt och trav. Det ska bara bli bättre och bättre, perfektare och perfektare. Det e som å måla en tavla helt färdig innan man ska börja på nästa. Pilljobb helt enkelt! Men det e enna lite myskul!!!


DEN MÄNSKLIGA KROPPEN-EN SVÅRKONTROLLERAD TINGEST

Sedan va det dags för teoripasset. Eller rättare sagt, passet för skolning av den mänskliga faktorn. Bort med fyrbeningarna och in med tvåbeningarna i sandlådan. Det är så krasst, att man helt enkelt skall gå tillbaks sisådär 25 år i tiden och låtsas att man befinner sig på en ädel springare...Eller alternativ låtsas att man ÄR en ädel springare...hmmm. Precis som man gjorde då för en 25 år sen, fast under lite mer kontrollerade former!

 Nu vet jag varför det kallas "belly-button" dvs navel. Jo en ska sikta med "mag-knappen" åt det håll en ska och det e gööörviktitg, annars blir det tok hele vägen! Så det va bara att traska omkring, hela gänget mogna damer i +/- 30årsåldern, i öppnor och slutor, sikta med knappen var man skulle, och K O N C E N T R A T I ON, för ett tu tre pekar knapp-hel...etet åt fel håll.

Efter detta pass blev allihopa intermittent utbrända(alt vidbrända) och gick åt varsitt håll för att gå hem och öva. Undertecknads inhyste hovslagare gick storflinande förbi, när vi damer som bäst skred omkring som i någon slags konstig trans där i sandlådan...Hoppas han inte ringde psykakuten på hemvägen,och upplyste dom om att det fanns ett gäng potentiella sängplatsoccupanter i city-of-Långebo...Jag har åtminstone klarat mig från att bli hämtad än så läng, men dan e ju inte slut än!


"KNOTTEBO"?

Vi råkar ha ett smeknamn på vår gård...pg av som jävulska saker som knappt syns men biter som pirayor. KNOTT dessa jävulens avkomma. Men vi hade en hyfsat knottfri dag, hörde inte så många klagomål faktiskt. Annars är det vanligt att man här hör diverse kvidande,tjutande,och svordomar (ibland till och med av könsordskaraktär) när man vistas ute på rätt tidpunkt(enligt de blodtörstande flygande planktonen). Men det va änna litte upphåll från planktonstim idag, som TUUUR va!


Håll till godo med bilderna ovan från modell äldre träningstillfälle,(förra året!) då tyvärr inga bilder togs idag!

Nu ska jag vila lite innan jag ska jobba en stunn!


På återhörsel!

EIRAM :))Av Marie Bolk - 29 juni 2007 22:54

SKYL DIG KVINNA 

Idag har jag och min lilla odåga till hund och jag varit på utflykt på Dal.

Fast dagen började med en liten ,(höll faktiskt på att bli katastrofal) incident. Jag har en benägenhet att sova i minimalt med tyg på mig, pg av den lätt klaustrofobiska känsla jag kan erhålla efter en stund invirad i diverse trasor...Och jag har inga som helst skrupler att knata omkring i kejsarinnans fina kläder på morgonen när ingen ser. Så även denna morgon. Eftersom jag bor på landet, så finns det bara naturens ljud, så man hör ju direkt om det kommer in nån på gårn+att jag har en mkt farlig och opålitlig best med stora huggtänder som talar om när någon beträder bron över vallgraven. Denna best hade av någon anledning masat sig ut, för ytterdörren stod på vid gavel.(En viss annan grå best med xtra många farliga knivskarpa klor, hade troligen bistått med assistans för att genomföra dörröppningskuppen...)Så där knatade jag omkring, helt ovetandes om denna kupp. PLÖTSLIGT hör jag något som låter som ett svagt -Hallå..? ute på trappen, det va då jag insåg vilken prekär sitution jag befann mig i!

Och där i dörren till råga på alltstod...Jehovas Vittnen! Min blick svepte i vild panik genom köket i jakt på något lämpligt klädesplagg, men det va helt soprent på dylika ting, bortsett från gardinerna.Ja kanske inte behöver nämna att dom hängde löst ett tag...gardinerna alltså! Men kvicktänkt som jag e, tog jag ett tigersprång och skylde mig så gott jag kunde med skåpsluckorna och dörrposten samtidigt som jag (troligen) skrek att

-Jag har inte klätt mig än!!!!Kan inte prata!Ja, lägg tidningarna DÄR!!!Tack!

Den stackars kvinnan(som tur var så va det en kvinna!) försvann tämligen omgående från min trapp. Jag skönk ner till golvnivå och nyttjade mig av lite lumpen kuriosa övningar,typ ålning medels hasning och såg noga till att inga kroppsliga detaljer visades upp förrns jag va pråpert klädd.Nog för att Gud (eller va han heter) skapade oss utan kläder...Men det nog länge sen, säkert flera klimatförändringar tidigare...


MELLERUD-DEN STORE METROPOLEN

Så fick lilla Tim följa med till Dal för att hälsa på min kompis UlleBull!

UlleBull har slått på stort och köpt egendom på flera hektar aldeles själv! ja det va riktigt grannt må ni tro! Vi hade trevligt,(när jag väl fick väckt UlleBull,efter att nästan dunkat sönder glasverandan) och drack gott kaffe och käka dretgo rabarberpaj! Hennes katt Junior ville va med hela tiden, och han både vill och ville inte leka med Tim.

 Efter att ha fått koffeinbehovet stillat åkte Tim in i V6an igen, för här skulle det fotas hästarna på egendomen!Och då vill man inte hålla reda på en yster hund som vill göra diverse saker med en liten kattunge! UlleBull sprang omkring med en grenruska och gjorde sitt bästa för att liva upp de tre semesterfirarna som strövade så fridfullt på sin äng. Det var tur att Ulle Bull inte hängnat in all areal på sina ägor, utan en hanterbar plätt-annars hade det aldrig gått. Det plåtades som värsta paparazzi och när båda minneskorten va överfulla så gick vi in för att beskåda konstverken.

-Åhhh vilka kort,utbrast UlleBull förtjust.

-Kul att du e nöjd!sa jag (tro mig,det e mer tur än skicklighet...att det finns saker som råkar fastna på bild!)

-Jag ska bara ta bort dom som e suddiga, sånt skräp e ju inget å spara på!Så blir det mer plats på minneskortet så kan vi få lite mer bilder!

Feppel feppel tryck tryck och -JÄRNSPIKARS AVSKRÄDE!!!!!!!!!!Vrålade jag för full hals då jag insåg att varenda bild plötsligt uppslukades av tomma intet, för att aldrig mer finnas!SATANS SJIIIT OCH DREEET!!!

 Lugn och fin...det e bara att göra om hela fotosessionen, men UlleBull, som faktiskt veknat lite efter förra motionsrundan, stapplade iväg å hämta långpisken-nujäklarns skulle det bli fart på krakarna!


TAIKON IGEN

Nu blev det åter livat på landet! Men nu blev det lite mer som en ser på cirkus...frihetsdressyr heter det tror jag. Alla pållarna va helsynkade och vägrade vika från varandras sida. Så det blev ganska obefintliga enskilda actionbilder på dom. UlleBull skulle garanterat passa som cirkusprinsessa oxå! Tillslut gav både vi och dom eldiga springarna upp coh det masades till altanen för att tanka koffein igen!

 Efter lite kackel över bordet kom vi fram till att vi skulle gå bort till UlleBulls granne för att fota Nordsvenska FÖÖL! Och kanske en och annan avelshingst som står där!

 Sagt och gjort, jag UlleBull och UlleBulls inhysing knatade bygatan bort.

Herrskapet till granne visade gladeligen upp sina fina Norsvenska Bruks hingstar för fotografering. Först ut blev Vimmel, en 4årig hingst efter Pilot(Som oxå står hos grannen.)

Fota  Fota  Fota 

 -Nä men va F...N!? BATT-TORSK oxå, det va då själva jävulen va det ska jävlas ibland!

-Men Alwys look for the bright side of life!Vi fick faktiskt en riktigt rolig pratstund i stället m,ed de URTREVLIGA grannarn!

-Jag kommer igen och fotar Era fina pållar, jag lovar!!! 

Sen bidde klockan sent och jag hade ju plikter hemma som kallade, så det var bara att göra kick-down på V6an och bli On-the-Road-Again!

 Väl hemma plockades Herr och Fru Häst in, för SMHI utlovade "ej lämpligt väder för gammla tanter" under natten!

Sen STÖP jag i säng!


På Återhörsel!

EIRAM :))


Av Marie Bolk - 29 juni 2007 00:13

Här sitter jag nu mitt i natten och bloggar, jag e fortfarande riktigt ilsk över den tidigare insidenten med mitt käcka inlägg som gick käpprätt åt hel...te!

Nåja om nån vecka eller två så e det väl glömt. Gårdagen(för det e faktiskt en ny dag idag;)) var krånglets dag. Fick inte gjort allt som jag tänkt mig denna dag. Började dagen med att försova mig kraftigt och blev väckt av Sopemadingen som ringde och dillade om tandläkare och hästtransporter. Nåja litte koll hade jag allt, ho hade ju nämt detta under en veckas tid typ var dag ,så jag visste vad som vänta. Om Du som läser detta vill se vad Sopemadingen hade på lut åt mig,gå in och kolla på hennes blogg som jag länkat till under länkar här på min blogg(emma på sopemaden)Innan jag skulle masa mig de 3 milen med min superba SAAB v6:a(Bästa alternativet till V4an-det e åtminstone en Vmotor..)skulle jag jobba litte...


STÖK Å BÖK OCH HIEROGLYFER

..tänkte jag i alla fall.Efter lite flitigt tecknande, skickade jag den lilla efersökta bifogade filen med mitt lilla ihoptåtade manus, till min extremt tålmodiga redaktör-K.Trodde i min enfald att allt va frid och fröjd. Tror gör man i kyrkan har jag hört, och sent om sider kom ett litet sms:-Har du skickat manuset?

-Å jo då, svarade jag!Efter en stund fick jag yttrligare ett sms...

-Jag kan inte läsa det...

Där tog mitt tålamod som smsare slut, och jag grabbade vilt tag i min lilla nalle och ringde upp.

-Det är bara massa konstiga tecken i dendär filen!Jag kan inte läsa dom...

Jippie, på nåt vis så hade jag råkat trycka på nån slags egyptisk knapp på dumburken och skickat henne ett gäng hieroglyfer!Där stod jag ute i bushen i Sopemaden utan nån som helst täckning på nalleskrället, och kunde inte göra ett piss åt hieroglyferna.Komplett maktlöshet heter sånt!!!Och jag visste att det skulle ta en stund innan jag kunde åka hem till den satans egyptiska tingesten som skulle veta att den levde...

Men efter utfört uppdrag från Sopemadingen så kom jag hem, överlistade med stor slughet den egyptiska knappen och lyckades sända ett mail med utlovat innehåll, till stackars redaktör-K som antagligen svorit ve och förbannelse över mina ringa datakunskaper ;)Men nu vet jag att allt ordnat sig så nu behöver jag åtminstone inte ligga vaken för det!


GLUPSKA LABRADORER OCH SLARVIGT GÅRDSFOLK

...men en annan sak jag antagligen inte kommer att kunna sova för, är nämligen lilla hunden. Vi fick nämligen ett nytt kylskåp för x-antal dagar sedan...varvid stor utrensning av saker(som inte borde befinna sig i ett kylskåp vid den åldern)skedde. Dessa saker stoppades i en sopepåse(av fel färg...)varvid nämnda påse "råkade" hamna på logen...VARNING utfärdas till känsliga personer:Det här är alltså inget att läsa för äckelmagade! En styck konstant hungrig hund vid namn Tim, spårade idag upp den berömda påsen...påsens innhåll finns nu till stor del i denna Bordercollie-schäfer-golden-jaktlabb-korsning. Byrackan är alltså inte hungrig längre...det finns en botten på hunden och den är nu nådd!Jag är orolig...det kan jag inte sticka under stolen med...Men man får tro på det bästa tills motsatsen är bevisad.


MONSTRET

Jag har fått önskemål om att lägga ut bilder på en mockapär vi inhandlade för ett tag sedan, Monstret även kallad. Min vän sedan urminess tider, Ridlärar-A, utbrast shockat när hon fick se denna underbara skapelse:

-Men herre gud, va ska ni med ett MOBILT KREMATORIE till!?!

Förläget svarde jag att det är vår nya fina McCormick betesputs-modell Flintatid. Men vad säger att den inte bra?Ålder är ju för f..n ingen sjukdom!

Jag kan säga att efter att min ypperligt innovativa och händiga Gubbe förstärk vårt lilla Monster(Efter ett mindre haveri på provkörningen no1)så kommer den va bättre än när den rulla ut från Monsters Inc!

Se den vackra skapelse svepa över nejden på den bifogade bilden!


MER MONSTER

Idag har även ett annat litet monster intagit Långebo,nämligen den målsökande roboten Jackie.Den är konstant programmerad på någon av de 6 katterna som patrullerar gården. Mission is completed när någon i målgruppen befinner sig 20meter upp i lämpligt träd.

Min kära Gubbe,som garanterat inte lider av samma åkomma som jag-höjdskräckextremushemskus-brukar få rycka ut som räddningspatrull då denna hundliknande missil har lyckats genomföra uppdraget till fullo. Sist gång räckte inte stegen, och då fick han skaka ner det vilt jamande objektet ur trädet!Ursäkta Fräsa(som var objektet i fråga) men det såg riktigt lustigt ut när den tjocka lilla katten febrilt försökte hänga fast i en gren för att tillslut hramla nedåt för att grabba tag i nästa tills hon galant, så som bara katter kan göra,dunsa i backen!Mission was completed!


Nu börjar jag se hieroglyfer så nu får jag nog trycka på den ack så viktiga knappen "Spara inlägget" och dra täcket över huvudet. Senare idag ska jag besöka min väninna Ullebull som skaffat sig EGEN gård på Dal. Det ska bli mycket intressant att inspektera hennes ägor. Så jag lär nog påta ihop nån blogg i morgon med:))


På återhörsel!

Eiram:))


Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Du känner mig i största allmänhet
 Du känner mig pg av hästar
 Du har inte en aning om vem jag e
 Du vet vem jag e, men känner mig inte
 Du känner mig pg av bilar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Eiram med Blogkeen
Följ Eiram med Bloglovin'

MIN GÄSTBOK


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se